При вчерашната победа на Ливърпул срещу Манчестър Сити, Алисон имаше основна

...
При вчерашната победа на Ливърпул срещу Манчестър Сити, Алисон имаше основна
Коментари Харесай

Андрю Робъртсън: Алисон е най-добрият вратар в света

При вчерашната победа на Ливърпул срещу Манчестър Сити, Алисон имаше съществена заслуга за трите точки на " мърсисайдци ". Вратарят се открои с няколко спасявания, само че най-много с асистенцията си към Мохамед Салах за победното попадение. Андрю Робъртсън също не спести суперлативи за бразилеца.

" Смятам, че Али е най-хубавият вратар в света, сигурно. Ние евентуално го предадохме този сезон в това, че той се изправи против прекомерно доста изстрели, а трябваше да прави толкоз спасявания. Али с топката в крайници е необикновен и е нужно да му вярваш в тези моменти. Имахме сходен гол против Манчестър Юнайтед преди години, когато Мо направи същото. Той се възползва от неточности, някой прави неприятно допиране и Салах постоянно е подготвен ", показа щастливият шотландец

Ливърпул се надява с тази победа да се преобърнат нещата през този сезон. Разликата от Манчестър Сити е 10 точки и 14 от водача Арсенал, само че " мърсисайдци " могат още да понижат изоставането си с победа против Уест Хем в сряда.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР